Fåret Shaun Land i Skånes Djurpark

Välkommen till världens första Fåret Shaun Land! Skånes Djurpark är först i världen med denna unika attraktion. Här kan du träda in i en 20.000 kvm stor värld som du känner igen från tv-serien och filmen, uppbyggd kring historien och karaktärerna.

Möt Timmy Lamm - nyhet 2017

Timmy Lamm har rest till Skånes Djurpark för att hälsa på sin vän Fåret Shaun! Nu har du chansen att möta Timmy Lamm i egen hög person på Fåret Shaun Land!

Möt Fåret Shaun på Lantmarknaden

På årets lantmarkand i Fåret Shaun Land kommer världsstjärna från gården Mossy Bottom delta. Fåret Shaun och hans flock har rest hela vägen från England, och nu har du chansen att möta Fåret Shaun i egen person.
Läs mer om när du kan möta Fåret Shaun här

Traktorbana - Hjälp Fåret Shaun

Kör supermoderna traktorer från Massey Ferguson på en 250 meter lång traktorbana. Men vänta! Var är flocken? Hjälpa Shaun hitta alla fåren innan bonden vaknar!   
Läs mer om när du kan köra traktorbanan här.

Fåren Suffolk

Visste du att det finns en fårras som ser ut precis som Shaun? Den heter Suffolk och du kan träffa dem i området runt Fåret Shaun Land.

Fakta om Fåret Shaun

Fåret Shaun är en leranimerad humorserie där Fåret Shaun med flock och fårhunden Blitzer blir sina riktiga jag så fort bonden inte ser på. De bor på gården Mossy Bottom i England, Fåret Shaun är flockens ledare och de andra fåren hänger alltid med på hans påhitt. Det brittiska företaget Aardman ligger bakom den populära animationsserien. 

Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av mat, spill og klatreløypa Høydeskrekk.
Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av spill og klatreløypa Høydeskrekk.
1 meny og 0,3l drikke ved Matsalen, Laksefjord eller Den Glade Rustning.