Mat och dryck i Skånes Djurpark

Hos oss hittar du flera olika matställen. Så väl för den lite hungrigare till den som bara är sugen på något gott och behöver fylla på energin. Vi har restauranger, kiosker och vattenhål! Ett Vattenhål är ett av våra mindre mat- och dryckområden med ett stort utbud av fräscha påfyllningar och tillräckligt med mat för att få en god lunch. 

Restaurang Stallet

Öppet: Helger, röd dagar & lov - 12.00 - 16.00
Restaurang Stallet ligger i vår idylliska gårdsmiljö och här serverar vi en hemlagad gårdsbuffé som passar både stora och små! Grillat kött, Skånes Djurparks egna korvar och majskolvar. Sallader på säsongens primörer, såser och dessert, allt gjort från grunden. Vegetariska och glutenfria alternativ finns. 


Björnberget

Öppettider
Helger & röda dagar: 11.00-16.00
Vardagar: 11.00-15.00 

Restaurang Björnberget ligger mitt i parken och är vår mest besökta restaurang. Här finns något för alla, vi serverar mat som köttbullar, hamburgare, korv, pommes frites och pannkakor. Här hittar du också glass, fika och snacks i kiosken. 

Vegetariska och glutenfria alternativ finns.


Vattenhålet Heddas Hak

Öppet: Helger & lov
På Heddas Hak serverar vi bland annat nygräddade våfflor och andra fräsch påfyllningar. Vattenhålet Heddas Hak ligger i en magisk omgivning mitt mellan visentskogen och älgskogen. 

Här hittar du vegetariska alternativ

Vattenhålet Flygfältet

Öppet: Helger och lov.
Självservering under vardagar.

Flygfältet ligger mitt i hjärtat av rovfågelsområdet. Här kan du fylla på energin med varm eller kall dryck, och fortsätta upptäckandet i vildmarken!

Vattenhålet Säldammen

Öppet: Helger & lov
Säldammen fokuserar på att ge dig ett urval av ekologiska matvaror och fräscha påfyllningar, som ekologisk slush och glass! Här serverar vi enklare mat, allt du behöver för att fylla på energin och fortsätta upptäckandet!

Öppettider?

Våra vattenhål har varierande öppettider under dagarna baserat på väder och antal gäster. Fråga en Äventyrare på plats i djurparken om du har några funderingar. Välkomna och smaklig spis!

Egen mat på en av våra många grillplatser

Skånes Djurpark har hundratals kända picknickplatser, och tusentals ännu oupptäckta! Njut av en medhavd picknick i fantastisk natur. Välkommen att slå dig ner på någon av våra många rast- och grillplatser! Kom ihåg att ta med egen grillkol och tändvätska, eller engångsgrill om ni planerar att grilla.

Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av mat, spill og klatreløypa Høydeskrekk.
Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av spill og klatreløypa Høydeskrekk.
1 meny og 0,3l drikke ved Matsalen, Laksefjord eller Den Glade Rustning.