Info om högsäsong & lågsäsong

Till och med onsdag den 15e augusti är det högsäsong och högsäsongsprogram i parken. Efter det är det högsäsong varje helg restan av augusti ( 18-19 aug & 25-26 aug). Vardagar från och med 16 Augusti tom 31 augusti är lågsäsong.

Mer om öppettider och priser hittar du här: www.skanesdjurpark.se/oppettider

Under högsäsongen har parken öppet till 18.00 och alla våra spännande upplevelser väntar på er, såsom Expedition UPP, Fåret Shaun Land, Vattenlandet och en massa äventyrliga matningsexpeditioner. Alla våra restauranger och matupplevelser, såsom björnberget, Stallet, Säldammen och Glass i stora lass har även öppet under högsäsongen.

Lågsäsongen drar igång under vardagar i augusti från och med den 16e augusti och parken har då öppet för äventyr till 16.00. Då har bl.a. våra magiska upplevelser Fåret Shaun Land och Expedition UPP öppet och man har chansen att hänga med på äventyr på några av våra matningsexpeditioner med våra duktiga djurvårdare. Matupplevelserna under lågsäsongen består av vår  Restaurang Björnberget (Öppet 11-15). Är man fikasugen och vill ladda upp batterierna, kan man på fåret Shaun Land hitta bland annat glass, korv, bullar och kaffe att smaska på (Öppet 12-16).

Dagsprogrammen för båda säsongerna med exakta matningsexpeditioner och tider kan ni hitta här: http://magi.skanesdjurpark.se/program

Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av mat, spill og klatreløypa Høydeskrekk.
Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av spill og klatreløypa Høydeskrekk.
1 meny og 0,3l drikke ved Matsalen, Laksefjord eller Den Glade Rustning.