Bjud in företaget till Skånes Djurpark

- Upplev ett riktigt äventyr med glädje och gemenskap


Här, bland djur och natur, är vi redo att skapa magiska minnen! Oavsett om ni är ett stort eller litet företag, grupp eller idrottslag är vi redo att hjälpa er att skapa en minnesvärd dag. Bjud in anställda, samarbetspartners eller kunder med familj till våra uppskattade och prisvärda företagsevent. Vi har över 70 nordiska djurarter, massor av aktiviteter och upplevelser för hela familjen och många års erfarenhet med en rad exklusiva arrangemang. Våra företagsevent är kvalitetssäkrade, genomförda och utvärderade av andra kunder.

"Varmt tack för en fantastisk familjedag i Skånes Djurpark den 28 maj. Sällan har jag mött så extremt serviceminded personal. All heder åt er alla. Rekommenderar alla företag att lägga en dag i parken för både personal och kunder. Marie Peetoom Cleréus Kvällsposten/Pågen/Clereus Event & Marketing”

Vi arbetar självklart också med att skräddarsy event och se till att våra kunder får precis det dom vill ha. Det finns många möjligheter och tillval. Skånes Djurpark tar ett helhetsansvar för eventet, vilket gör att du inte behöver mer än en kontaktperson och ett glatt gäng.

En park fylld av möjligheter: Klicka för att bläddra i vår broschyr om företagserbjudande!

Varmt välkomna att ta kontakt för information och bokning av ert äventyr redan idag! 

magi@skanesdjurpark.se 

0413- 55 41 77

Klicka för att läsa villkoren som gäller vid bokning av företagsarrangemang
    Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av mat, spill og klatreløypa Høydeskrekk.
    Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av spill og klatreløypa Høydeskrekk.
    1 meny og 0,3l drikke ved Matsalen, Laksefjord eller Den Glade Rustning.