Brunbjörn - Sover… men vaknar lätt!

Brunbjörn
Brunbjörn
Brunbjörn
De lufsiga björnarna lever helst ensamma bland granar och tallar. De är allätare precis som vi människor. Under sommaren och hösten äter björnen sig tjock och fet för att kunna sova hela kalla vintern i sitt ide utan att behöva äta. Den behöver äta motsvarande 3-5 kg choklad varje dag under sommaren och fem gånger mer per dag under hösten och precis som i barnvisan älskar de att frossa i blåbär.

Om Björnar

Spanartips Häng med våra äventyrare och djurvårdare när de ska mata eller hitta på bus åt björnarna.

Möt våra Björnar

Brunbjörn
Ester
Brunbjörn
Glok
Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av mat, spill og klatreløypa Høydeskrekk.
Inkluderer alle aktiviteter og opplevelser med unntak av spill og klatreløypa Høydeskrekk.
1 meny og 0,3l drikke ved Matsalen, Laksefjord eller Den Glade Rustning.