Slide 5

Stanna och upplev mer!

I omgivningarna kring Skånes Djurpark finns en mängd upplevelser och övernattningsmöjligheter i olika prisklasser och standard. Kontakta Höörs turistbyrå för mer information tfn 0413-275 75.

Boka upplevelser och övernattning i övriga Skåne på Skane.com.


Boendepaket!

Anläggningarna är sorterade efter närheten till parken.

Skånes Djurparks Camping och Grottby - en förstklassig camping och vandrarhem i annorlunda grottmiljö. Paketerbjudande med övernattning och entré till Djurparken, med eller utan gourmetmiddag.

Ullstorps Stuguthyrning - bo i en stuga i härlig miljö och bland många djur. Paketerbjudande med övernattning och entré till Djurparken.

STF Vandrarhem Höör/Frostavallen - här bor du i vacker bokskog med Vaxsjön alldeles intill. Paketerbjudande med övernattning och entré till Djurparken.

Frostavallens hotell & konferensanläggning - stor anläggning med bra priser på promenadavstånd till Skånes Djurpark. Paketerbjudande med övernattning och entré till Djurparken.

Ringsjö Wärdshus - mysigt boende och god mat vid Östra Ringsjön. Paketerbjudande med övernattning, mat och entré till djurparken.

Hotell Statt Hässleholm – hotell i centrala Hässleholm. Paketerbjudande med övernattning, mat och entré till Djurparken.


Fler alternativ!

Stiftsgården Åkersberg – hotell och konferensgård med klassisk miljö nära stationen i Höör.

Höörs Gästgivaregård – klassiskt Gästis med boende i hemtrevligt miljö och vällagad mat av närproducerade råvaror.

 

Höörsbloggen kan du läsa om vad som händer på evenemangssidan i Höör.